Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Mε Ακόντια...

Είναι λίγο παλιό μα πάντα επίκαιρο.

..60 με 80 αυτόχθονες έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής στο Περού... και 22 (λέει η αστυνομία) αστυνομικοί...οι 7 από αυτούς με ακόντια!!

ΜΕ ΑΚΟΝΤΙΑ!!!

Είμαι στην Ελλάδα του 20ου αιώνα και έχω το θράσος να λέω ότι αγωνίζομαι (για τι; για το σαρκίο μου και μόνο!) και κάποιοι έχουν τ 'αρχίδια να απαντάν στις σφαίρες με ακόντια!!

ΜΕ ΑΚΟΝΤΙΑ !!!!

Φρέσκες οι εκλογές και η "οικολογία" αχνίζει ακόμη...οικολόγοι της πόλης και του γραφείου (κανείς τους δεν είπε τίποτα για τους ιθαγενείς που χάθηκαν, που χάνονται, που δεν μασάν να χάνονται)... δράσεις και λύσεις για καθαρές μορφές ενέργειας, και ανακύκλωση και οικολογική συνείδηση και παπαριές αεράτες .. την ώρα που φυλές ποτίζουν τη γη με αίμα για να υπερασπιστούν ΟΧΙ το σπίτι τους, το οικόπεδό τους, την εταιρεία τους, το βιος τους (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!) ..αλλά τη γη και το δάσος του ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ!!

ΜΕ ΑΚΟΝΤΙΑ !!!!!!!Με Ακόντια!!!
Κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι, κανείς δεν έκανε τίποτα, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!! Μη τολμήσετε, μη διανοηθείτε να τους "Συμπαρασταθείτε" με τους ηλίθιους και άχρηστους τρόπους σας!! Δεν έχουν αυτοί ανάγκη την δική σας συμπαράσταση. ΕΣΕΙΣ έχετε τη δική τους! ΔΕΝ μπορώ να τους βοηθήσω... κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει ουσιαστικά... κανείς δεν μπορεί να τους στείλει ΟΠΛΑ και σφαίρες για να κεράσουν τους φασίστες που μοίρασαν τη γη ΤΟΥΣ... αλλά δεν πειράζει... δεν έχουν ανάγκη... τα βγάζουν πέρα και...

...ΜΕ ΑΚΟΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!
 

Για κάτσε τώρα (βρες λίγο χρόνο από τη δουλειά και το τρέξιμο!)και σκέψου...
ΕΣΥ... ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ;

Αυτοί έχουν ακόντια, κάποιοι άλλοι Παλαιστίνιοι πέτρες... εσύ... τι σκατά έχεις... τι σου απέμεινε να ρίξεις;

Υ.Γ.    Οι υπέροχοι άνθρωποι με τα ακόντια ΝΙΚΗΣΑΝ!  Πάγωσε ο νόμος που παραχωρούσε τη γη και τα δάση στην εκμετάλλευση. http://www.aidesep.org.pe/     Η  οργάνωση των αυτοχθόνων του Περού.


Άντε... γεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου